12 Haziran 2015 Cuma

Burun Estetiği Fiyatları


Burun estetiği olmak isteyen kişilerin internette en çok araştırdıkları konulardan biri de burun estetiği fiyatlarıdır. Çevrenizden çok farklı fiyatlar duymaya başladığınızda, bu farklılığın sebebini anlamayabilirsiniz. Ama her sektörde olduğu gibi bu sektörde de fiyatı belirleyen bazı unsurlar vardır. Aslında sizde bu unsurları dikkate aldığınızda karşılaşabileceğiniz fiyatı hesaplayabilirsiniz. Burun estetiği fiyatlarını belirleyen bu unsurları şu şekilde sıralayabiliriz;
·         Ameliyatta uygulanacak anestezi türü
·         Ameliyatta kullanılan malzemelerin kalitesi
·         Ameliyatın gerçekleştiği hastane
·         Ameliyatın gerçekleştiği şehir
·         Doktorunuzun tecrübesi
·         Ameliyatın öncesi ve sonrasında alacağınız hizmet
·         Ameliyattan sonra hastane kalıp kalmamanız
·         Ameliyatın büyüklüğüne
Burun estetiği fiyatlarında, 3 büyük şehrimizin ortalaması diğerlerine oranla daha fazladır. Bunun nedeni yüksek gelire sahip kişilerin buralarda yaşaması ve yurtdışından da bu 3 büyük şehrimize ameliyat olmak için hastaların gelmesidir. Bu durum 3 büyük şehrimiz (İstanbul, Ankara, İzmir) doktor açısından kesinlikle diğerlerinden daha iyidir demek doğru olmaz.

Sigorta Burun Estetiği Fiyatını Karşılıyor mu?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) burun estetiğinin masraflarını karşılamamaktadır. Bu sadece buruna özel değil, SGK estetik masraflarının hiç birini karşılamamaktadır. Özel sigortalarda ise ameliyatın türüne göre bu durum değişmektedir. Sinüzit ve Burun eti ameliyatlarını genellikle özel sigorta tarafından karşılanmaktadır. Ancak burun kemiği ve diğer estetik operasyonlar sigorta çeşidine göre değişmektedir.

Burun Estetiği Fiyatları 2015

Ülkemizde burun estetiği fiyatları makası oldukça geniştir. Burun estetiği fiyatları 2015 yılında 3.000 TL ve 5.000 TL’ den başlamaktadır. Tabi bu durum size uygulanacak müdahaleye ve yukarıda belirttiğimiz unsurlara bağlı olarak değişmektedir. Ancak başarılı bir ameliyat geçirmek istiyorsanız, fiyat konusuna çok fazla takılmamanızı öneririz. Çünkü her konuda olduğu gibi burun estetiği konusunda da fiyatlar azaldıkça kalite farkı söz konusu olabilmektedir. Tabi bu durum asla ucuz olan kötü pahalı olan daha iyidir anlamına gelmez.
Burun estetiğinde fiyatlar 10.000 TL’ ye kadar çıkabilmektedir. Bu farklılık ameliyatın yaptığı hastane, sizin hastanede kalma süreniz etkili olabilmektedir. Burun estetiği ameliyatının diğer estetik ameliyatlarına oranla daha pahalı olmasının sebebi; bu ameliyatın diğerlerine oranla daha zor ve riskli olmasından kaynaklanmaktadır. Burun estetiği fiyatları 2016 yılında ise daha da artması beklenmektedir. Çünkü sürekli bir talep ve hızla gelişen bir tekoloji söz konusudur. Sizde fiyatlar konusunda tecrübe, bilgi ve sorularınızı bizimle paylaşabilirsiniz.
Unutmayınız ki; paranız sizin sağlığınızdan daha kıymetli değildir…

Burun Estetiği Fiyatları Videosu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder