17 Eylül 2015 Perşembe

Erkeklerde Burun Estetiği

Uzun bir aradan sonra tekrar size yazma fırsatı buldum. Burun estetiği konusunda ki araştırmaların
devam ediyor. Bir çok konuda kararımı verdim ama tabi burada fiyat konusu beni biraz frenliyor. Eğer en yakın zamanda para işini halledebilirsem size ameliyat süreci hakkında da bilgiler vereceğim.
Biz erkeklerin burun estetiği olması kadınlara oranla daha zordur. Çünkü toplumumuzda ne yazık ki estetik sanki sadece kadınlara özel bir durum gibi anlaşılmaktadır. Her ne kadar ülkemizdeki sanatçılar bu durumu biraz değiştirse de değişmeyenler mevcuttur :)

Burun estetiğinin ilk çıktığı zamanlar magazin dünyasında sadece kadınları görürdük. Ne zamanki erkek sanatçılarda bu furyaya katıldı. Erkeklerin burun estetiği olabilmesi de normal görünmeye başlandı. Ülkemizde burun estetiği olan erkek ünlüleri sizin için buldum. :) Tabi bunlar benim bulduklarım, bulamadıklarımda olabilir. Onlarıda sizin yorumlarınızla beraber ekleceğim.

Erkeklerin Burnu Nasıl Olmalı?

 Aslında ameliyat olmadan önce bu sorunun cevabını bulmamız gerekir. Gerçekte en doğru burun bence kişinin kendi yüzüne en yakısan burun tipidir. Kimisine hafif kemerli yakışırken kimisine fındık burun yakışabilir. Burada doktorunuza güvenmekte fayda var. Ama ülkemizde ki bazı gerçekleri de kabul etmekte fayda var. Ülkemizde ki erkeklerin burun tipi daha çok büyük ve kemerli. Bunlara alışan gözlerin birden estetikle küçültülmiş bir küçük burun görmesi beğenilmeyebilir. Bu yüzden ülkemizde estetik ameliyatı olanları incelediğimizde daha çok kemeri törpületmektedirler. Avrupadaki erkeklerin yüz tiplerini incelediğimizde ise küçük burunlu erkek görme olasılığınız daha fazladır. Bu durum o bölgede yaşayan kişilerinde gözlerinin buna aşına olmasını sağlamaktadır.

Ülkemizdeki Erkeklerin Burun Estetiği Oranı

Burun estetiği konusunda özelliklede erkeklerde dünyada ilk sıralardayız. Bunun temel nedeni ülkemizdeki erkeklerin burunlarının benim ki gibi kemerli olması. Talebin çok fazla olması, ülkemizin bu konuda çok gelişmesini sağlamaktadır. Ve bugün avrupanın burun estetiği konusundaki en iyi doktorları belki de Türkiye' de yer almaktadır. Zaten doktorların sosyal medya hesaplarını incelerseniz, yurtdısından burun estetiği olmak için gelmiş birçok misafirini görürsünüz.
Erkeklerde burun estetiği konusunda benim söyleceklerim bu kadar. Özetle burnunu sakın çok küçültmeyin ve çok kaldırmayın. Ülkemizdeki doktorların kıymetini bilin. En kısa zamanda ameliyat olabilirsem size daha fazla bilgi verme şansına sahip olacağım. Erkeklerde burun estetiği konusunu merak ediyorsanız Burun Estetiği Fiyatları başlık yazımı okumanızı tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder