28 Eylül 2015 Pazartesi

Burun Estetiği Ne Zaman Yapılmalı?

Burun estetiği olmayı düşünenlerin karşılaştıkları sorunlardan biri de Burun Estetiği Ne Zaman Yapılmalı sorusudur. Burun estetiği olmak için doğru bir zaman veya mevsin aralığı var mıdır? En uygun zaman nedir? Gibi soruların cevaplarını sizler için aradık. Biz bu konuda gerekli tüm bilgileri yazdık ama eğer kafanıza takılan başka soru varsa bize yorum kısmından ulaşabilirsiniz.

Burun Estetiği İçin En Uygun Mevsim Ne Zaman?

Burun estetiği aslında her zaman olunabilir. Bunun için yasal bir düzenleme söz konusu değildir. Ancak Burun Estetiği Sonrası başlıklı makalemi hatırlarsanız orada güneş ışınlarından korunmamız gerektiğini belirtmiştim. Bu durumu göz önüne aldığımızda güneşin yoğun olduğu sıcak zamanlarda olmamız pek doğru değildir ayrıca sıcakta tamponlarda bize rahatsızlık verecektir. Bu yüzden havaların daha serin olduğu mevsimler olan sonbahar ve kış dönemlerinde ameliyat olmanız sizin için daha rahat olacaktır.

Burun Estetiği Olduktan Ne Kadar Sonra Normal Hayata Dönebiliriz?

Ameliyat olduktan sonraki ilk önce ilk hafta daha sonra ise 6. haftaya kadar olan süre çok önemlidir. 1. Hafta sonunda gerekli işlemler yapılarak ilk aşama tamamalanır ve hasta biraz rahatlar ancak 6. haftaya kadar kendine dikkat etmesine burnuna darbe almamasına özen göstermesi gerekir aksi halde burun estetiği revizyonuna gerek duyabilir.

Burun Estetiği Sonrası Sonuçtan Memnun Olmazsak Ne Yapabiliriz?

Burun estetiği ameliyatları sonunda bazen her şey istenildiği gibi gitmez ve istediğiniz burna kavuşamamamış olabilirsiniz. Bu gibi durumlar için ise burun estetiği revizyonu ameliyatı söz konusu olmaktadır. Bu ameliyatlarda bazen genel anesteiziye bile gerek kalmadan bu işlem yapılabilmektedir.
Burun estetiği olma süreci hakkında bildiklerimi sizinle paylaştım ancak unutmayınız bu konuda en doğru bilgileri size her zaman doktorunuz verecektir. Doktorunuza danışmadan, sadece bu blogtan veya internet sitelerinde yazan bilgilere dayaranarak işlem yapmamanızı öneririz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder